A Euroteam Stúdió Bt. tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár más módon kapcsolatba kerülnek vele. Általánosságban adott a lehetőség, hogy az euroteamstudio.hu website-on bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Elképzelhető azonban, hogy időről időre információra van szükségünk Önről, például a nevére vagy e-mail címére, ám ilyenkor szándékunk szerint előre ismertetjük Önnel, hogy erre miért van szükség, és kizárólag az előre meghatározott célokra használjuk fel azt. Erre például jelentkezéskor kerülhet sor. Amennyiben Ön úgy dönt: nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Az Ön adatainak kezelése során messzemenőkig betartjuk az adatvédelmi törvény (1992/LXIII.) ide vonatkozó előírásait.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

  • Bármilyen úton-módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

  • A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, látogatói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.

  • Partneri adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a működésünkkel kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.

  • Az általunk tárolt magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek.

  • Webhelyünk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram – ám ezen adatokat kizárólag elemzés céljából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése végett, ezután azonban megsemmisítjük azokat.

A website fenntartója csak azoknak az adatoknak a szabályos kezeléséért felel, amelyek a website működtetése során tudomására jutnak.