Nyelviskola és Vizsgahely

 • Nyelvoktatás - Felnőttoktatás
  Az Euroteam Stúdió 1992 óta vesz részt a magyar felnőttoktatás szakmai élvonalában.
  1995 óta a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének minősített tagja vagyunk.
  2002 decemberétől akkreditált intézményként működünk, 2003 februártól akkreditált angol és német nyelvi programjaink szerint oktatunk.
  1993 óta folyamatosan együttműködünk a Fővárosi Munkaügyi Központtal, így a munkanélküli hallgatók kedvezményesen tanulhatnak képzéseinken. 

    2014 augusztusától nyelviskolánk engedélyezett felnőttképzési intézmény E-00547/2014

 • Garancia a hallgatók sikeréhez
  Ismerjük a piaci igényeket, és messzemenően alkalmazkodni tudunk általános és szakirányú nyelvi képzéseinkkel mindenfajta egyéni igényhez, elképzeléshez. Folyamatosan részt veszünk hazai és európai úniós pályázatokon. (pl: TÁMOP 2.1.2.; Diplomamentő) Az emberközpontúság és a céltudatosság az a két fő erő, amely sikerünk kulcsa.
 • Célunk: Az idegen nyelv célirányos elsajátítása. Hallgatóink széleskörű igényeinek kielégítése, a nyelvtanulással kapcsolatos kérdések, problémák tisztázása, gyakorlati megoldások keresése.
 • Tanóráink jó hangulatban telnek, hallgatóink elégedettek és szívesen folytatják nálunk a képzéseket felsőbb szinteken is. Kollégáink várják Önt a Belváros szívében, jól megközelíthető helyen lévő nyelviskolánkban és vizsgahelyünkön.
 • Tapasztalataink vannak hosszútávú (pl. 800 órás) és rövidtávú (pl. 36 órás) tanfolyamok szervezésében, lebonyolításában, cégekhez kihelyezett tanfolyamok, valamint vezetők egyéni oktatásában is. A sikeres nyelvvizsgák aránya hozzávetőlegesen eléri a 80 százalékot.
 
Nyelviskolánk a FVSZ Minőségbiztosítási Rendszerét működteti, és 1995 óta rendelkezik annak minősítésével. 

Kapcsolódó dokumentumok: