(Lezárult pályázat)

A pályázat célcsoportja


A pályázat célcsoportja a nyelvvizsga hiányában diplomával még nem rendelkező, államvizsgáját hazai felsőoktatásban teljesített, de hallgatói jogviszonyban már nem álló természetes személyek államilag támogatott nyelvi képzésbe vonása a diploma átvételéhez szükséges nyelvvizsga megszerzése érdekében.

 

Jelentkezés a képzésekre


A képzésekre az alábbi linken lehet jelentkezni: https://www.ofatar.hu/ofatar/Kepzett/KepzettBelep.aspx


A képzések listája folyamatosan bővül, így érdemes minden nap figyelni, milyen képzések közül lehet választani.Kérjük, hogy a Pályázati felhívást, valamint a Támogatási szerződés tervezetét alaposan tanulmányozzák át a képzésre történő jelentkezés előtt!


A belépés után a „Saját adatok” kitöltése és a „Dokumentumok” menüben a kért dokumentumokat kell feltölteni (személyi igazolvány, adóigazolvány, lakcímkártya, igazolás a záróvizsgáról, hatósági bizonyítvány arról, hogy regisztrált álláskereső, illetve, ha már rendelkezik írásbeli vagy szóbeli középfokú nyelvvizsgával, akkor bizonyítvány másolata). A pályázatok benyújtása a rendelkezésre álló támogatási keret erejéig, de legkésőbb 2014. december 31-ig lehetséges! A pályázat eddig a pontig való feltöltése nem kötelezi Önt semmire, de semmilyen garanciát sem nyújt arra, hogy részt vehet valamelyik támogatott nyelvtanfolyamon!

 

Miután a saját adatait feltöltötte a rendszerbe a Képzéskereső menüben fogja látni az aktuálisan indítandó képzéseket. Itt találhatóak az Euroteam Stúdió képzései is.. A képzés sorának elején található négyzetbe való kattintás, majd a Részletek gomb megnyomása után láthatja a képzésre vonatkozó összes információt. Kérjük, hogy ezt mindenképp nézze át a jelentkezést megelőzően!

Sikeres jelentkezést követően a kiválasztott képzés megjelenik a Képzéseim menüben. A jelentkezési határidő lejárta után értesítést kap a szintfelmérő időpontjáról és helyszínéről, amelyről azonban előzetesen is tájékozódhat a képzésre történő jelentkezés előtt (Részletek / Információs adatok). Eredményesen teljesített szintfelmérő nélkül a programban nem vehet részt.

Kérdéseiket, észrevételeiket Aeuroteamstudio [at] euroteamstudio [dot] hu e-mail címre várjuk, az OFATÁR rendszerrel kapcsolatos problémákat pedig továbbra is a helpdesk [at] ofa [dot] hu (helpdesk [at] ofa [dot] hu) címen jelezhetik.


A pályázható képzések


·      Nyelv: ANGOL

   ·      Képzések időtartama: 120 vagy 240 óra

·      Képzések intenzitása: heti 8 órától - heti 20 óráig

·     A program keretében megszerezhető nyelvvizsga: államilag elismert, általános, középfokú (B2) komplex, vagy (B2) írásbeli, vagy (B2) szóbeli nyelvvizsga. Utóbbi két nyelvvizsga típus kizárólag akkor elfogadott, amennyiben a pályázó rendelkezik a komplex nyelvvizsgához szükséges másik résznyelvvizsgával (vagyis szóbeli vagy írásbeli nyelvvizsga bizonyítvánnyal).

 

 

Pályázati feltételek


·      Európai uniós állampolgár

·      Nem áll hallgatói jogviszonyban

·      Hazai felsőoktatásban államvizsgázott, de a diplomáját nyelvvizsga hiányában nem tudta még átvenni

·      Vállalja, hogy 2015. 12. 31.-ig megszerzi az államilag elismert középfokú (B2-es szint) komplex nyelvvizsgát

 *A képzésekre kizárólag a www.ofa.hu oldalon lehet jelentkezni